86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityishenkilöille

86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityishenkilöille

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään

Verkko- ja lähikoulutuksia yksityishenkilöille

Yhteinen kieli

Traumatietoisen kohtaamisen (TIT) peruskoulutus

Organisaation toiminnasta vastaaville sekä avain- ja esihenkilöille

Verkkokoulutus

Traumatietoisuus on osa kokonaisvaltaista traumainformoituun lähestymistapaan (TIT) pohjautuvaa inhimillisyydestä ammentavaa kehitysotetta, joka tukee terveen organisaatiokulttuurin kehittymistä ja työhyvinvointia eettisesti kestävällä tavalla. Lähestymistapa sopii kaikille toimialoille ja kaikissa työtehtävissä työskenteleville työntekijöille, jotka kohtaavat työssään ihmisiä.

Koulutus on tiivis neljän moduulin, oheismateriaalin ja harjoitusten verkkokoulutuskokonaisuus. Neljän luentomoduulin kesto on 2h. Koulutus on suunnattu yksityishenkilöille ja sen hinta on 89€ (sis. 24% alv).

Koulutus on toteutettu yhteistyössä Iloa ja toivoa -kouluttajayhteisön kanssa. Tässä koulutuksessa toimivat kouluttajina Kati Sarvela ja Päivi Kousa. Löydät koulutuksen tarkemman esittelyn Iloa ja toivoa -verkkosivulta.

Tutustu myös muihin Iloa ja toivoa -koulutusyhteisön tuottamiin traumainformoidun työotteen (TIT) koulutuksiin täällä

Kysy lisää

Opistokurssit Kauniainen kevät 2024

Mindfulness – MBSR

Mindfulness-Based-Stress-Reduction

Pysähtyminen, tietoinen läsnäolo, yhteys ja palautuminen

Kevään kaikille avoin mindfulness – MBSR kurssitarjonta löytyy Kauniaisten kansalaisopisto Petran sivulta. Ilmoittautuminen kursseille on alkanut 28.11.2023.

Aamumeditaatio – Mindfulness-tuokio etäyhteydellä 14.1. – 11.2.2024 Zoom-yhteydellä toteutuva aamumeditaatio. 29€. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Iloa, virkeyttä ja levollisuutta ylivireisille Mindfulness – MBSR tutustumispäivä 4.2.2024 Kauniaisten kansalaisopisto Petrassa, lähipäivä. 42€. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Kysy lisää