86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityishenkilöille

86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityishenkilöille

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään

Verkko- ja lähikoulutuksia yksityishenkilöille

Yhteinen kieli

Traumatietoisen kohtaamisen (TIT) peruskoulutus

Organisaation toiminnasta vastaaville sekä avain- ja esihenkilöille

Verkkokoulutus

Traumatietoisuus on osa kokonaisvaltaista traumainformoituun lähestymistapaan (TIT) pohjautuvaa inhimillisyydestä ammentavaa kehitysotetta, joka tukee terveen organisaatiokulttuurin kehittymistä ja työhyvinvointia eettisesti kestävällä tavalla. Lähestymistapa sopii kaikille toimialoille ja kaikissa työtehtävissä työskenteleville työntekijöille, jotka kohtaavat työssään ihmisiä.

Koulutus on tiivis neljän moduulin, oheismateriaalin ja harjoitusten verkkokoulutuskokonaisuus. Neljän luentomoduulin kesto on 2h. Koulutus on suunnattu yksityishenkilöille ja sen hinta on 89€ (sis. 24% alv).

Koulutus on toteutettu yhteistyössä Iloa ja toivoa -kouluttajayhteisön kanssa. Tässä koulutuksessa toimivat kouluttajina Kati Sarvela ja Päivi Kousa. Löydät koulutuksen tarkemman esittelyn Iloa ja toivoa -verkkosivulta.

Tutustu myös muihin Iloa ja toivoa -koulutusyhteisön tuottamiin traumainformoidun työotteen (TIT) koulutuksiin täällä

Kysy lisää

Opistokurssit Kauniainen kevät 2024

Mindfulness – MBSR

Mindfulness-Based-Stress-Reduction

Pysähtyminen, tietoinen läsnäolo, yhteys ja palautuminen

Syksyn 2024 kaikille avoin kurssitarjonta on nyt julkaistu Kauniaisten kansalaisopisto Petran sivuilla. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 27.5. klo 9.

Tietoisen läsnäolon voimaa - Mindfulness johdanto 22.9. ja 29.9. klo 9-12,30

Kaipaatko elämään lisää rentoutta, iloa ja hyvinvointia? Koetko stressiä, univaikeuksia tai muita oireita, jotka vaikuttavat tai estävät sinua elämästä itsesi näköistä elämää? Tällä kahden aamupäivän kurssilla tutustumme tutkitusti vaikuttavaan Mindfulness-MBSR -menetelmään. Saat pysyviä keinoja oman hyvinvoinnin, ilon ja tasapainon tueksi. Kurssi rakentuu harjoitteista, lyhyistä tieto-osuuksista sekä ryhmän tarpeiden mukaan keskustelusta. Teemme kurssilla kaikki 8-viikon MBSR -ohjelman harjoitteet. Kurssihintaan sisältyy 9 ohjattua perusharjoitustallennetta ja saat myös tukea itsenäisen kotiharjoittamisen aloittamiseen. Tervetuloa viettämään kaksi sunnuntaiaamupäivää mindfulness -ryhmässä.

Osallistu

Aamumeditaatio - Mindfulness -tuokio ETÄYHTEYDELLÄ sunnuntaiaamuisin 6.10.-3.11. klo 9-9,45

Tervetuloa 5-kerran meditaatioon sunnuntaiaamuisin etäyhteydellä. Saat mukavan aloituksen päivääsi ja tulevaan viikkoosi rauhoittumalla ohjatusti tämän hetken äärelle. Teemme kullakin kerralla erilaisen tietoisen läsnäolon harjoitteen Jon Kabat-Zinnin ja Kris Neffin perinteiden hengessä. Meditaation kesto on 40-45min. Voit osallistua tunneille, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta. Tunnit toteutetaan zoom -alustalla. Osallistumiseen tarvitset laitteen esim. kannettava, älypuhelin tai tabletti sekä toimivan internet-yhteyden.