Ihminen ihmiselle
yksityisesti

Slider

PALVELUT

YKSITYIS-

HENKILÖILLE

Avun hankkiminen itselle on viisasta ja vastuullista olipa sitten kysymys henkilökohtaisista voimavaroista tai ammatillisesta kehittymisestä. Työskentelemme sinun tarpeista ja toiveista käsin.

Asiakastyöskentelyäni ohjaa eettinen ohjeistus, jonka keskeisiä periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus. Noudatan työssäni European Mentoring & Coaching Councilin sekä Johdon Työnohjaajat ry:n eettistä säännöstöä.

Kaikki palvelut yksityishenkilöiden kanssa toteutuvat toistaiseksi etäyhteyksin kuten teams, zoom tai puhelin. Terveysturvallisuus on palveluni keskeinen arvo ja etätapaamiset ovat saaneet erityisen hyvän vastaanoton.

AMMATILLINEN

TUKI YKSITYISESTI

Voimavarasuuntautunut valmennus

Voimavarasuuntautunut valmennus on kokonaisvaltainen elämän laadun parantamiseen tarkoitettu yksityinen tuki. Sen lähtökohdat voivat olla ammatilliset tai yksityiselämään nojaavat, pääasia on, että asiakas saa apua niihin kysymyksiin, jotka häntä askarruttavat. Valmennus sopii erityisen hyvin erilaisiin elämän muutostilanteisiin tai ylipäätään silloin, kun kaipaa jäsennystä omaan tilanteeseen.

HUHTIKUUSSA!

5 tunnin puhelimitse toteutuvat valmennukset nyt 275€, kun tilaat huhtikuun aikana ja kun maksajana on yksityishenkilö.

Voimavarasuuntautnut valmennus käytännössä:

 • 3-5 kerran etävalmennus puhelimitse tai videoyhteydellä
 • yhden valmennuskerran kesto 60-90 min
 • prosessi toteutuu tyypillisesti 4-6 viikon tukiprosessina
 • valmennus laskutetaan kunkin tapaamiskerran jälkeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää paivi@ihminenihmiselle.com

Lue lisää

Mindfulness-meditaatio alkaen 7.3.

Ohjaan 6-kerran mindfulness meditaatiotunnin etäyhteydellä teamsissä alkaen 7.3. Tunnit toteutuvat klo 10-11 sunnuntaisin ja 6-kerran hinta on 20€. Tapahtuman järjestäjä on Kauniaisten kansalaisopisto Petra. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan Kauniaisten sivulla tai kirjoittamalla selaimeen https://www.opistopalvelut.fi/kauniainen/search.php?l=fi&search=mindfulness

Jos haluat lisätietoja suoraan minulta, laita ystävällisesti sähköpostia paivi@ihminenihmiselle.com

 

Terapeuttinen keskustelutuki

Psykoterapian tarkoituksena on auttaa ihmistä elämään hyvää ja antoisaa elämää. Tarjoamamme keskustelutuki pohjautuu tietoisuustaitopohjaiseen kognitiiviseen psykoterapiaviitekehykseen ja se soveltuu tueksi monenlaisissa elämän haastetilanteissa, pulmissa ja taitekohdissa. Prosessin aikana asiakas oppii ohjaamaan elämäänsä kohti omaa hyvinvointia.

Tarjoamamme keskustelutuki ei kuulu Kela-korvauksen piiriin.

HUHTIKUUSSA!

5 tunnin puhelimitse toteutuvat tapaamiset nyt 275€, kun tilaat huhtikuussa ja kun maksajana on yksityishenkilö. 5 tunnin tukiprosessi voi jakautua 3-5 puhelintapaamiskertaan asiakkaan tarpeisiin sovitettuna.

Terapeuttinen keskustelutuki pähkinänkuoressa:

 • 3-5 kerran etätapaamiset puhelimitse tai videoyhteydellä
 • yhden etätapaamisen kesto 60-90 min
 • prosessi toteutuu tyypillisesti 4-6 viikon kuluessa
 • laskutus 55€ kunkin tapaamiskerran jälkeen

Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä paivi@ihminenihmiselle.com Voimme myös sopia puhelinajan voidaksesi arvioida terapeuttisen keskustelutuen mahdollisuuksia omassa tilanteessasi.

Lue lisää

Ammatillista

sparrausta, ohjausta ja valmennusta

yksityisesti

Tarvitsetko tukea ja peilausta ammatillisuuteesi liittyviin kysymyksiin? Ammatillinen tuki voi olla sparrausta, työnohjausta, mentorointia tai valmennusta ja sen lähtökohdat ovat sinun tarpeissa ja toiveissa.

HUHTIKUUSSA!

5 tunnin puhelimitse toteutuvat tapaamiset nyt 275€, kun tilaat huhtikuun aikana ja kun maksat palvelun itse yksityishenkilönä.

Yksityinen tukiprosessi:

 • 3-5 kerran etätapaamiset puhelimitse tai videoyhteydellä
 • yhden etätapaamisen kesto 60-90 min
 • prosessi toteutuu tyypillisesti 4-6 viikon kuluessa
 • laskutus 55€ kunkin tapaamiskerran jälkeen

Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä Päiviin paivi@ihminenihmiselle.com Voimme myös sopia puhelinajan voidaksesi arvioida yksityisesti toteutuvan tuen mahdollisuuksia omassa tilanteessasi.

Lue lisää