86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityisesti

86683643_muokattu_mv-1-1024x683

Ihminen ihmiselle
yksityisesti

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
voimavaravalmennus

PALVELUT YKSITYISESTI

Tuen hankkiminen itselle on viisasta ja vastuullista olipa sitten kysymys henkilökohtaisista voimavaroista tai ammatillisesta kehittymisestä. Työskentelemme sinun tarpeista ja toiveista käsin.

Asiakastyöskentelyäni ohjaa asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus. Noudatan asiakastyössä European Mentoring & Coaching Councilin, Johdon Työnohjaajien sekä Suomen Työnohjaajien ammattieettisiä ohjeistuksia.

Palveluja voidaan toteuttaa lähitapaamisina Espoon Matinkylässä tai etäyhteyksin kuten teams, zoom tai puhelin.

Voimavara-valmennus

Psykodynaaminen työote

Voimavarasuuntautunut valmennus on kokonaisvaltaista elämän laadun parantamiseen tarkoitettua yksityistä tukea. Sen lähtökohdat voivat olla ammatillisia tai yksityiselämään nojaavia. Tarkoituksena on auttaa asiakasta eteenpäin niissä  kysymyksissä, jotka häntä askarruttavat.

Voimavarasuuntautunut valmennus käytännössä:

  • 3-5 kerran etävalmennus puhelimitse tai videoyhteydellä
  • yhden valmennuskerran kesto 60-90 min
  • prosessi toteutuu tyypillisesti 4-6 viikon tukiprosessina
  • valmennus laskutetaan kunkin tapaamiskerran jälkeen

Valmennus sopii erityisen hyvin erilaisiin elämän muutostilanteisiin tai ylipäätään silloin, kun kaipaa jäsennystä omaan tilanteeseen.

Kysy lisää

Lyhytterapia

Tietoisuustaitopohjainen kognitiivinen lähestyminen

Psykoterapian tarkoituksena on auttaa ihmistä elämään hyvää ja antoisaa elämää. Tarjoamme tietoisuustaitopohjaista kognitiivista terapiaa elämän laadun parantamiseksi elämän haastetilanteisiin ja taitekohtiin, joissa asiakas haluaa pysähtyä oman elämänsä äärelle ammattilaisen tukemana.

Tietoisuustaitopohjaiset kognitiiviset terapiat (MBCT) ovat kolmannen aallon mindfulness-pohjaisia terapiasuuntauksia kuten  hyväksymis- ja omistautumissuuntautunut terapia (HOT/ACT), skeematerapia, myötätuntosuuntautunut terapia (CFT) sekä dialektinen käyttäytymisterapia (DKT). Lisäksi hyödynnämme ratkaisukeskeistä työotetta integratiivisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tarjoamamme lyhytterapian tarkoituksena on auttaa asiakasta kehittämään omaa hyvinvointia, elämänhallintaa ja  toiminnanohjausta kohti antoisaa ja omalta tuntuvaa elämää. Palvelu ei kuulu Kela-korvauksen piiriin.

Kysy lisää

Mindfulness - MBSR -ryhmät

Kauniaisten kansalaisopisto Petrassa

Petra-opiston mindfulness - MBSR -koulutukset on julkaistu loppuvuoden osalta ja ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 13. opiston sivulla. Tarjolla on kursseja lähitapaamisina sekä teamsin kautta.

Kurssien päivämäärät ovat:

su 12.9. Mindfulness-MBSR stressinhallinnan tukena johdantopäivä klo 10-16 (lähi), hinta 45€

su 19.9. - 24.10. 6 kertaa, Mindfulness-MBSR stressinhallinnan tukena viikkotunnit su 10-11,30 online (teams), hinta 45€

su 31.10. - 14.11. 3 kertaa, Myötätuntomeditaatiotunti klo 10-11 online (teams), hinta 22€

su 21.11. - 12.12. 4 kertaa, Mindfulness-meditaatiotunti klo 10-11 online (teams), hinta 30€

Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää

Hinnat yksityishenkilöille

80€/h (sis. alv)

350€/5 kerran tuki  (sis. alv)