Ihminen ihmiselle
yksityisesti

Slider

PALVELUT  YKSITYIS-

HENKILÖILLE

Avun hankkiminen itselle on viisasta ja vastuullista. Halutessasi palvelua yksityisesti, olet lämpimästi tervetullut tapaamiseen vastaanotolleni Espoon Matinkylään. Tällä hetkellä tapaamiset toteutuvat puhelimitse tai videoyhteyden kautta. Etätapaamiset ovat saaneet erityisen hyvän vastaanoton. Terveysturvallisuus on palveluni keskeinen arvo.

Asiakastyöskentelyäni ohjaa eettinen ohjeistus, jonka keskeisiä periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus.

PALVELUT

Voimavara-suuntautunut valmennus

Voimavarasuuntautunut valmennus on elämän laadun parantamiseen tarkoitettua yksityistä tukea. Valmennus sopii erityisen hyvin erilaisiin elämän muutostilanteisiin tai silloin, kun tuntuu, että omat voimat eivät vaan enää riitä.

Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen puhelintapaamiseen p. 045-1829388/Päivi tai paivi@ihminenihmiselle.com niin saat lisätietoa valmennuksesta ja voit arvioida soveltuisiko valmennus sinulle.

5 tunnin puhelinvalmennukset 250 €. Tunnin pituus 60-90min ja aika voi jakautua 3-5 puhelintapaamiskertaan asiakkaan toivomana ajankohtana.

Lue lisää

Ammatillinen tuki yksityisesti

Haluatko tukea ja peilausta työrooliisi ja ammatillisuuteesi liittyviin kysymyksiin? Ammatillinen tuki voi olla sparrausta, ohjausta, mentorointia tai valmennusta ja sen lähtökohtana ovat sinun tarpeesi ja tavoitteesi.

Ota yhteyttä ja varaa aika 45min ilmaiseen puhelintapaamiseen p. 045-1829388/Päivi tai paivi@ihminenihmiselle.com saadaksesi lisätietoja ja voidaksesi arvioida yksityisesti toteutuvan ammatillisen tuen mahdollisuuksia omassa tilanteessasi.

Lue lisää

Terapeuttinen keskustelutuki

Psykoterapian tarkoituksena on auttaa ihmistä elämään hyvää ja antoisaa elämää. Tarjoamamme keskustelutuki pohjautuu tietoisuustaitopohjaiseen kognitiiviseen psykoterapiaviitekehykseen ja se soveltuu tueksi monenlaisissa elämän haastetilanteissa, pulmissa ja taitekohdissa. Prosessin aikana asiakas oppii omaa hyvinvointia tukevia mielen taitoja, jotka jäävät henkilökohtaiseksi pääomaksi myöhempää elämää varten.

Terapeuttinen keskustelutuki ei kuulu Kela-korvauksen piiriin.

Kysy lisää paivi@ihminenihmiselle.com

Lue lisää